Oorlog

Verschrikkelijk, oorlog. Vele onschuldige slachtoffers. Neem nou de oorlogen in Israël en Oekraïne, vele miljarden Euro’s kostende en verslindende bezigheid terwijl nog steeds miljoenen mensen sterven van de honger. Lees dit nieuwsbericht maar eens . Wij bidden in ieder geval voor vrede op deze aardkloot. Wij vragen elke dag weer de mensen tot inkeer te laten komen voordat de gehele mensheid uitgeroeid wordt en de aarde vernietigd, help de landen waar honger en dorst leeft inplaats van oorlogje te spelen. Hoe denken jullie daarover en wat zou volgens jullie de oplossing zijn ? wil je meer weten over wat oorlog is klik hier dan maar eens.

Verder wil ik uiteraard mijn gedachten laten gaan over wat er momenteel gaande is in Israël en Palestina. Mijn gedachten worden in tweeen gedeeld en mijn gevoelens ook hoe moet ik hier mee omgaan. Ik ben voor Israël maar tegen de oorlog, ik geloof in het Woord van God dus de waarheid in de Bijbel maar kan moeilijk omgaan met de wreedheid hiervan want duizenden mensen leven nu in doodsangst aan beide kanten. Ook in de wereld is er sprake van verdeeldheid. Palestijnse vlaggen over de straten hier in Nederland en andere landen. Geweld tegen mensen die de Israëlische vlag dragen of aan hun huis hangen (Urk). We leven in een land waar mensen verdraagzaam behoren te zijn en waar iedereen zijn of haar mening mag geven echter gezien de nieuwsberichten moet je bang worden als je jouw mening openbaar maakt.

Ik ga uit van wat Het Woord van God verteld en daar hou ik aan vast en zet de tweestrijd ter zijde. Onder zoekende vind ik een stuk dat weergeeft wat Bijbels gezien mij het meest aantrekt en duidelijk weer wordt gegeven wat God wil. Lees maar even mee op deze website wat zegt de Bijbel

Als je dat gelezen hebt geef dan jouw mening daarop, hoe sta jij hierin en wat denk jij dat de oplossing zou kunnen zijn ? Als ik zelf een mening mag geven voor een oplossing dan zou ik zeggen sluit vrede met elkaar en verbroeder je met elkaar ( verbroeder is een woord dat niet in de Koran voorkomt jammer genoeg) want in de geschiedenis waren het broeders / fam. van elkaar.

Geef een reactie