Open hart

Gisteren Zondag 05-11-2023 een hele mooie dienst gehad dat ging over de wind. Toevallig is een lieveling lied van me in mijn herinnering gekomen en die had ik onderaan de linken pagina gezet. Wij gaan met de wind mee maar weten niet waar die ons zal brengen. Het maakt niet uit welke wind we pakken alleen Jezus weet waar de wind ons brengt. Van die dienst heb ik onthouden dat we als mensen met een Gods ziel dus gelovige mensen de dingen zo moeten doen met de gedachte hoe zou Jezus dit hebben gedaan. Dat wil zeggen dat je jouw doen en laten eerst gaat creëren in de hemel en het dan uitvoert op aarde. Want is dat wat jij wil ook wat God wil en daarmee de HG in jou ? Als je altijd op 1 plek blijft staan kom je in deze wereld niet verder. Je kunt dan de dingen die gebeuren alleen vanaf een afstand bekijken. Daarom is het belangrijk te bewegen en dan bedoel ik niet bewegen in de vorm van voetje voor voetje zetten maar echt bewegen en je laten meevoeren met de dingen die nu op aarde gebeuren oorlogen, veranderende dingen in de politiek en jouw omgeving. Zijn die nog wel Christelijk ? moet je jezelf afvragen. Kan ik wel meegaan met die stroom die tegendraads is aan wat God wil van ons. Van je fouten moet je leren is mij altijd verteld dus neem jouw verantwoording als Christen zijnde en leer eerst wat Jezus zou hebben gedaan. Voorbeeld ‘ Ik was zo verschrikkelijk boos toen 07-10 de Hamas die verschrikkelijke daad verrichtte in Israël, zo boos dat ik ze vervloekte ( waarvan ik weet dat je als echt gelovig mens nooit mag vervloeken ) in plaats van mezelf af te vragen wat zou Jezus nu doen want de Bijbel zegt ‘Denk erom, Ik zeg u, als u geloof hebt en niet twijfelt, zult u niet alleen doen wat met de vijgenboom is gebeurd (overgegeven aan de destructieve demonen van de duisternis), maar zelfs als u tot deze berg (boze geest) zegt: Hef u op en werp u in de zee (de afgrond), het zal gebeuren’ (Matth.21:21; Marc.11:20-24). Want Jezus zegt toch ook al wat je in geloof vraagt zal gebeuren. lees dit daarom ook We zijn nu twee weken verder en weet nu dat dit moest gebeuren zoals de Profeet Ezechiël profeteerde lees voor die profetie hier verder

Terug komende op de wind, Laat je dus meevoeren door de wind die God gemaakt heeft Zijn Woord zodat jij op jouw bestemming komt namelijk die God voor jou heeft uitgestippeld. Wees dat wat mensen niet van jou verwachten en wees daar waar niemand jou verwacht en doe wat niemand anders doet. Wees dus een kind van God en ook Zijn ( Jezus dus ) leerling. Laat je de mond niet snoeren als je het over jouw overtuiging hebt want het is de satan die de ander persoon de woorden in de mond legt. Jouw woord is net zo belangrijk. En als de ander niet wil luisteren dan keer je je om en loopt weg zonder in discussie te gaan want een discussie is net als oorlog, die wil gewonnen worden. Want tegen de 100 mensen waar jij je zegje wil doen over onze Here zal alleen 1 of twee het zaadje geplant krijgen. Dus doe je zegje vertel wie je bent en wat jouw overtuiging is en loop dan weg.

Geef een reactie