Kracht

In mijn zoektocht naar kennis en let wel niet mijn zoektocht naar geloven maar naar het beter leren kennen wat God voor mij is, gebeuren er in het dagelijkse leven natuurlijk ook dingen die mij nog dichter bij de Heer brengen. 2 de Kerstdag zat ik beneden op de bank en er voelde iets niet goed. Als hartpatiënt heb ik een bloeddruk meter en deed een test. wow 187 om 101 met een hartslag boven de 200, alles in het rood en de meter gaf ook aan dat er een ritme stoornis was. Paar keer overnieuw getest en resultaat bleef het zelfde. Els mijn vrouw belde meteen 112 en na 5 min stonden ze er al ( woon 5 min. van ZGT|). Na meting besloten ze me mee te nemen en in het ziekenhuis kreeg ik de nodige medicatie om het allemaal te stabiliseren wat ook lukte na een paar uur. Bloed afname gaf aan dat ik een infarct had en ik moest blijven. Was ik bang ?, nee ik was niet bang alleen wel zeer verwondert want de cardioloog die geprobeerd had mij te dotteren wat niet gelukt was had mij verteld dat het niet gevaarlijk was en dat mijn hart zelf wel een weg zocht om een gedeelte van bloed te voorzien. dat was in mei 2023. Het is was nu December 2023. Ok kan gebeuren. 30 December deden ze een hartkatheterisatie en bleek dat waar ik in 2012 omleidingen had gekregen de boel weer dicht zat. Meteen gedotterd en een stent geplaatst. God heeft mij boven nog niet nodig dacht ik nog want alles is goed verlopen. Nu 2 weken later ben ik nog wel heel gauw moe en mijn gedachten gingen terug naar het moment dat het gebeurde. Was ik bang ? nee absoluut niet. Verwonderd mij dat ? nee ook niet want God heeft mij een belofte gedaan:

Ik vertrouw volledig op Hem en dat geeft mij kracht en zekerheid. Als je twijfelt, bang bent en dit leest, zoek dan waar ik de zekerheid vandaan haal. Bij mij is dat Here Jezus. Ik deel dit omdat ik graag aan mensen die bang zijn voor de dood aan wil geven dat als je een vast geloof hebt in de belofte van Jezus die angst van je af wordt genomen. Waarom ? omdat je zo graag bij Hem wil zijn. Hij geeft je dat geloof en vertrouwen. De reden waarom ik dit graag wil delen.

Geef een reactie