Jouw eigen WP website

Hee een eigen website beginnen ? tegen een kleine vergoeding help ik je graag op weg. Met WordPress een website maken met een administratie erbij ? Mail mij en ik help je graag op weg. Verder heb ik nog een domeinnaam https://www.jezusvoorons.online/blog registreer je daar dan maak ik je redacteur en kun je je eigen blog maken je krijgt dan een eigen emailadres zoals googlemail van mij maar dan heet het geen gmail maar jouwnaam@jezusvoorons.online , dit kost niets. Wil je je eigen domeinnaam hebben dan kan dat ook via mij die kan ik je dan via mijn hostingprovider voor een paar euro in het jaar aanvragen. Website pakket met databases kosten rond de 90 euro in het jaar. Wil je hulp met het installeren van jouw domein vraag ik daar wel een klein bedrag voor maar zal je knip niet om draaien want dat zal echt niet veel zijn. Stuur maar een email door hierop te klikken

Wil je dan toch zelf eerst proberen klik dan eerst hier om de goede info te verkrijgen.